Οινοποιείο Ζαχαριά

ΠΕΤΡΙ

Εμφιαλώνουμε από το 2002, αλλά η οινική ιστορία μας είναι πολύ παλιότερη.

zacharias-1

Η εταιρεία «Οινοποιείο Ζαχαριά ΕΠΕ» αποτελεί μία από τις σημαντικότερες οινοποιίες της Νεμέας. Οι συνεχείς διακρίσεις των κρασιών της τα τελευταία χρόνια, σε μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς, κατατάσσουν την εταιρεία μας σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες δυνάμεις του οινικού κλάδου.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε από τον Ηλία Ζαχαριά. Απόφοιτος της Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών, με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, αλλά κυρίως με έντονη τη διάθεση για προσφορά στον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, ο Ηλίας Ζαχαριάς προσφέρει αδιαλείπτως τις υπηρεσίες του ως γεωπόνος στη Νεμέα και τα σταφύλια της από το 1974.

Μπολιάζοντας τα ανεκτίμητα δώρα της παράδοσης με τη σύγχρονη τεχνολογία και τη μακρά εμπειρία με την επιστημονική κατάρτιση, οι Αμπελώνες Ζαχαριά βρίσκονται σε συνεχή πορεία εκσυγχρονισμού, έρευνας και δημιουργίας κρασιών υψηλής ποιότητας.

Όραμά μας είναι:

  • Να αναδείξουμε τις τοπικές ποικιλίες -και ιδιαίτερα το Αγιωργίτικο και τη Σκλάβα- σε πρωταγωνιστές των ελληνικών και διεθνών οινικών δρωμένων,
  • Να δημιουργούμε κρασιά που να διακρίνονται από ποιότητα αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές,
  • Να παράγουμε προϊόντα με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Φιλοσοφία μας είναι η δημιουργία κρασιού υψηλών απαιτήσεων ξεκινά από το αμπέλι. Στους αμπελώνες μας εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες επιστημονικές μέθοδοι, με απόλυτο σεβασμό στο σταφύλι και το περιβάλλον. Δημιουργούμε οίνους εξαιρετικών προδιαγραφών, έχοντας πάντα ως οδηγό την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας-τιμής. Πίστη μας είναι ότι το ποιοτικό κρασί μπορεί και πρέπει να είναι προσιτό στο ευρύ καταναλωτικό κοινό. Με βάση αυτούς τους δύο άξονες, η οινοποιία μας εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα της, αλλά και εξελίσσεται δυναμικά, μέσα από τον συγκερασμό της πείρας, της γνώσης και της έρευνας.

Τα κρασιά μας

Κατεβάστε τις καρτέλες
των κρασιών μας
σε μορφή αρχειων PDF,
κάνοντας κλικ εδώ…

Οι ποικιλίες μας

Επισκεψιμότητα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

2ο Χλμ. Επαρχ. Οδού Νεμέας – Πετρίου, 20500 Νεμέα Κορινθίας

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ : +30 27460 22667
FAX : 2746023579
WEB : zacharias.com.gr
E-MAIL : info@zacharias.com.gr