Κτήμα Παπαϊωάννου

ΑΡΧΑΙΑ ΝΕΜΕΑ

Το Κτήμα Παπαϊωάννου διαθέτει ένα μεγάλο ιδιόκτητο αμπελώνα, σε διάφορες περιοχές της Νεμέας και καλλιεργεί σε κάθε θέση την ποικιλία αμπελιού που ταιριάζει απόλυτα.

papaioannou-w

Ο Θανάσης Παπαϊωάννου ήταν από τους πρώτους παραγωγούς, που συνέλαβαν και προώθησαν την ιδέα, ότι το κρασί πρέπει να διατηρεί τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, που προέρχονται από την ποικιλία, τη θέση του αμπελώνα, καθώς και τις διαδικασίες που γίνονται από τον αμπελουργό – παραγωγό χάριν μιας βιολογικής ισορροπίας.

Το Κτήμα Παπαϊωάννου διαθέτει ένα μεγάλο ιδιόκτητο αμπελώνα, σε διάφορες περιοχές της Νεμέας και καλλιεργεί σε κάθε θέση την ποικιλία αμπελιού που ταιριάζει απόλυτα.

Ο Γιώργος Παπαϊωάννου χημικός – οινολόγος, συνεχίζει την παράδοση και ασχολείται δημιουργικά τόσο στους ιδιόκτητους αμπελώνες όσο και στο σύγχρονο οινοποιείο της εκμετάλλευσης στην Αρχαία Νεμέα. Στόχος είναι η συνεχής βελτίωση των παραγομένων κρασιών, η διατήρηση υψηλών standards υγιεινής και οργανοληπτικών χαρακτήρων καθώς και ο πειραματισμός πάνω σε νέους τύπους κρασιών.

Αρωγός στην ποιότητα αυτού του αποτελέσματος είναι η σωστή επιλογή ενός ικανοποιητικού αριθμού ποικιλιών και η βαθιά γνώση των πρωτεργατών για κάθε τι που έχει σχέση με το αμπέλι και την καλλιέργεια του.

Τα κρασιά μας

Κατεβάστε τις καρτέλες
των κρασιών μας
σε μορφή αρχειων PDF,
κάνοντας κλικ εδώ…

Οι ποικιλίες μας
Cabernet Sauvignon
Chardonnay
Gewürztraminer
Merlot
Petit Verdot
Pinot Noir
Roussanne
Sauvignon blanc
Syrah
Touriga
Αγιωργίτικο
Ασύρτικο
Μαλαγουζιά
Ροδίτης

Επισκεψιμότητα
Πωλητήριο κρασιών

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΑΡΧΑΙΑ ΝΕΜΕΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

9.30 πμ. – 5.30 μμ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2746023694
FAX : 2746023368
WEB : www.papaioannouwines.gr
E-MAIL : info@papaioannouwines.gr