Οινοποιείο Όψιμος

ΓΥΜΝΟ

Στους πρόποδες του Μεγαλοβουνίου με θέα το όρος Φαρμακά και το γραφικό χωριό Γυμνό, στην περιοχή των Αρχαίων Ορνέων, η οικογένεια Όψιμου έχοντας δραστηριοποιηθεί στο χώρο του κρασιού για περίπου δύο δεκαετίες, ίδρυσε εδώ και 2 χρόνια το νέο υπερσύγχρονο οινοποιείο της.

opsimos-wide

Μεγαλώνοντας μέσα στα Γυμνοΐτικα αμπέλια, τα οποία αποτελούν κομμάτι της ευρύτερης αμπελωνικής ζώνης Νεμέας με το ξακουστό Αγιωργίτικο σταφύλι, έχοντας πάντα έντονα χαραγμένες στην μνήμη μας τις μυρωδιές του μούστου από τους «ληνούς» αλλά και την γιορτινή ατμόσφαιρα της εποχής του τρύγου, ήμασταν από πολύ νωρίς σε θέση να γνωρίζουμε την μοναδικότητα του τόπου μας.

Αξιοποιώντας το μικροκλίμα της περιοχής και τα ιδιαίτερα συστατικά του εδάφους και εφαρμόζοντας βιολογικούς τρόπους καλλιέργειας και σύγχρονες μεθόδους οινοποίησης, παράγουμε εδώ και χρόνια οίνους υψηλής ποιότητας.

Οι επισκέπτες του οινοποιείου μας και λάτρεις του ποιοτικού κρασιού, θα ξεναγηθούν στους σύγχρονους, καλαίσθητους χώρους μας , θα γευτούν τα κρασιά μας, τα οποία «ωριμάζουν» στα κελάρια μας, θα περιηγηθούν στους αμπελώνες του οινοποιείου μας, αποκομίζοντας μία μοναδική εμπειρία ζωής.

Τα κρασιά μας

μη διαθέσιμο

Οι ποικιλίες μας
Sauvignon blanc
Αγιωργίτικο
Ασύρτικο

Επισκεψιμότητα
Επισκέψιμο - με ραντεβού
Γευσιγνωσίες
Γευσιγνωσίες από το βαρέλι
Περιήγηση στο οινοποιείο
Περιήγηση στους αμπελώνες
Περιήγηση στο κελάρι
Δυνατότητα γεύματος
Πωλητήριο κρασιών
Κατάλληλο για groups
Κατάλληλο για ΑΜΕΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Γυμνό, Τ.Κ. 20500

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Με ραντεβού

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
6973493028 – 6974957878
E-MAIL:
opsimoswinery@yahoo.com