Οινοποιία Μωραΐτη

Οινοποιία Μωραΐτη

– ΝΕΜΕΑ –

karamitsoswinery.com

Τηρούμε τις καλύτερες επαγγελματικές συνθήκες με τους πελάτες μας, κάτι που δικαιολογείται και από την μακροχρόνια σχέση που διατηρείται.

Το 1990 η οικογένεια Μωραίτη νοικιάζει ένα οινοποιείο στην Νεμέα για να ξεκινήσει την δραστηριότητά της στο οποίο παραμένει μέχρι το 1997. Πρωτεργάτης και εμπνευστής ο Σταμάτης Μωραίτης, χημικός του Πανεπιστημίου Αθηνών και οινολόγος με πολυετή εμπειρία στο χώρο. Το 1998 το οινοποιείο μετακομίζει σε έναν μεγαλύτερο ιδιόκτητο χώρο και ξεκινάει να αυξάνει την παραγωγή του, από 1.200 τόνους κατανάλωση οίνου που ήταν αρχικά σε 2000 τόνους, προσελκύοντας τις μεγαλύτερες οινοποιητικές μονάδες της Ελλάδας.

Σήμερα, ο Σταμάτης Μωραίτης, εγγονός του ιδρυτή, έχει αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης, δίνοντας έναν νέο αέρα στο οινοποιείο.

Στην πορεία μας μέσα στα χρόνια, έχουμε συνεργαστεί και συνεργαζόμαστε με μεγάλα οινοποιεία όπως ο Τσάνταλης, τα Ελληνικά Κελλάρια, ο Μπουτάρης, η Cavino κ.α. Το γεγονός αυτό δεν άλλαξε την βασική μας φιλοσοφία και αρχή, είμαστε πάντα δίπλα στον παραγωγό, όντας υπεύθυνοι απέναντι στην παραγωγή και τον κόπο του.

Τηρούμε τις καλύτερες επαγγελματικές συνθήκες με τους πελάτες μας, κάτι που δικαιολογείται και από την μακροχρόνια σχέση που διατηρείται. Επενδύουμε στην τεχνογνωσία και στα μηχανήματα μας για να παράξουμε ποιοτικό κρασί, με συνέπεια απέναντι στον πελάτη και τον τελικό καταναλωτή.

4ο χλμ Νεμέας Γαλατά Νεμέα, Κορινθία
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 27460 23830
FAX : 27460 23930
WEB : www.moraitis-winery.gr
E-MAIL : dionmoraitis@gmail.com

Οι ποικιλίες μας
Αγιωργίτικο

Παροχές

Επισκεψιμότητα

Δευτέρα – Κυριακή: 10:00-17:00

winelander
winelander
https://nemeawineland.com

We use cookies to give you the best experience.