Κτήμα Μπαϊρακτάρη

ΝΕΜΕΑ

Με αφορμή τον οινικό πλούτο της Νεμέας, το Κτήμα Μπαϊρακτάρη επενδύει στην ποιότητα και στην καλλιέργεια της ιδέας του αμπελιού και του κρασιού ως ένα πολιτισμικό αγαθό.

bairaktaris-top

Το Κτήμα Μπαϊρακτάρη στεγάζεται σε ένα μοντέρνο και λειτουργικό οινοποιείο στην είσοδο της Νεμέας και έχει ως στόχο την παραγωγή υψηλής ποιότητας οίνων.

Το σύγχρονο και επισκέψιμο οινοποιείο, περιτριγυρισμένο από τον φημισμένο αμπελώνα του Αγιωργίτικου, αποτελείται από τον χώρο υποδοχής, τον χώρο της παραγωγικής διαδικασίας και το κελάρι του Κτήματος.

Ο χώρος υποδοχής αποτελείται από την αίθουσα γευσιγνωσίας που γίνεται  η οινική εκπαίδευση και η δοκιμή των κρασιών και το κατάστημα λιανικής πώλησης όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τις αγαπημένες σας ετικέτες.

Ο χώρος της παραγωγής διαθέτει   υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, που αξιοποιεί όλες τις σύγχρονες μεθόδους οινοποίησης, ώστε κάθε ποικιλία να αποδώσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της.

Το κελάρι του Κτήματος βρίσκεται σε υπόγειο χώρο με σταθερές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας. Οι ερυθρές ποικιλίες περνούν ένα σημαντικό διάστημα της ζωής τους στον χώρο αυτό που περιλαμβάνει την ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια και αμφορείς και την παλαίωση στην φιάλη.

Με αφορμή τον οινικό πλούτο της Νεμέας, το Κτήμα Μπαϊρακτάρη επενδύει στην ποιότητα και στην καλλιέργεια της ιδέας του αμπελιού και του κρασιού ως ένα πολιτισμικό αγαθό.

Τα κρασιά μας

Κατεβάστε τις καρτέλες
των κρασιών μας
σε μορφή αρχειων PDF,
κάνοντας κλικ εδώ…

Οι ποικιλίες μας

Cabernet Sauvignon
Αγιωργίτικο
Ασύρτικο
Κυδωνίτσα
Μαλαγουζιά
Μοσχάτο Αλεξανδρείας
Μοσχοφίλερο

Επισκεψιμότητα

Επισκέψιμο - με ραντεβού
Γευσιγνωσίες
Γευσιγνωσίες από το βαρέλι
Περιήγηση στο οινοποιείο
Περιήγηση στους αμπελώνες
Περιήγηση στο κελάρι
Δυνατότητα γεύματος
Πωλητήριο κρασιών
Κατάλληλο για groups
Κατάλληλο για ΑΜΕΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ελ. Βενιζέλου 83
Νεμέα 20500

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα-Κυριακή
9.00-18.00

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛ. : 27460 20455
FAX : 27460 20456
WEB: bairaktariswines.gr
E-MAIL: info@bairaktariswines.gr