Οινοποιείο Καραμήτσος

ΝΕΜΕΑ

Το Οινοποιείο Καραμήτσος, είναι ένα οικογενειακό οινοποιείο στη είσοδο της Νεμέας. Λειτουργεί στις νέες εγκαταστάσεις από το 2016 και είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα Οινοποιεία της περιοχής.

KARAMITSOS-w

Το Οινοποιείο Καραμήτσος, είναι ένα οικογενειακό οινοποιείο στη είσοδο της Νεμέας. Λειτουργεί στις νέες εγκαταστάσεις από το 2016 και είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα Οινοποιεία της περιοχής. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το μοναστήρι στο βράχο της Παναγίας.

Η αμπελουργική και οινική παράδοση της οικογενείας Καραμήτσου ξεκινά 70 χρόνια πριν. Η αγάπη της για τον αμπελώνα και το κρασί μεταφέρθηκε από τη μία γενιά στην άλλη.

Παράλληλα μεταφέρθηκε και φιλοσοφία της Οικογένειας για την επιλογή του σωστού αμπελοτοπίου για την κάθε ποικιλία.

Το Οινοποιείο Καραμήτσος παράγει κρασί σύμφωνα με την ελληνική παράδοση. Επίκεντρο είναι πάντα η αφοσίωση στην φροντίδα των αμπελώνων ώστε να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση και να παράγουν κρασί υψηλής ποιότητας.

Τα κρασιά του Οινοποιείου έχουν βραβευτεί με τοπικά και διεθνή μετάλλια.

Η φιλοσοφία της Οικογένειας Καραμήτσου έγκειται στη βιολογική καλλιέργεια των αμπελώνων και καθώς ένα υψηλής ποιότητας κρασί βασίζεται στην άριστη ποιότητα του σταφυλιού.

Ακολουθούμε φυσικές μεθόδους οινοποίησης, τόσο για τις λευκές όσο και για τις ερυθρές ποικιλίες, χωρίς πρόσθετα ζύμωσης, ώστε οι οίνοι μας να έχουν πλουσιότερα και μεγαλύτερης διάρκειας αρώματα που προέρχονται από το σταφύλι.

Προερχόμενοι από τη Νεμέα, έναν τόπο που ευδοκιμεί ίσως η σημαντικότερη ελληνική ερυθρή ποικιλία και αποτελεί την μεγαλύτερη οινοπαραγωγική ζώνη της χώρας, πιστεύουμε στην δυναμική του Αγιωργίτικου και στην ικανότητα του να εξελίσσεται με την πάροδο των χρόνων.

Η λογική μας είναι να δημιουργούμε κρασιά με αναλλοίωτο τον χαρακτήρα του τόπου, κρασιά που να εκφράζουν την αυθεντικότητα του.

Τα κρασιά μας

Κατεβάστε τις καρτέλες
των κρασιών μας
σε μορφή αρχειων PDF,
κάνοντας κλικ εδώ…

Οι ποικιλίες μας
Αγιωργίτικο

Επισκεψιμότητα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΝΕΜΕΑ θέση Μπογάζι
Τ.Κ. 20500

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Κυριακή: 10:00-17:00

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 27460 23305
FAX : 27460 23305
WEB : www.karamitsoswinery.com
E-MAIL : info@karamitsoswinery.com