Οινοποιείο Γιαννίκος

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Το οικογενειακό βιολογικό οινοποιείο μας εδρεύει στην Κόρινθο. Όλη η δουλειά και το πάθος μας είναι επικεντρωμένα στην παραγωγή χαρακτηριστικών κρασιών που θα αποπλανήσουν όλες σας τις αισθήσεις.

Giannikos-top

Το Οινοποιείο Γιαννίκος είναι ένα οικογενειακό οινοποιείο με έδρα την Κόρινθο στην Πελοπόννησο. Διαθέτουμε 80 στρέμματα αμπελώνων σε δύο τοποθεσίες. Το ένα στην Κόρινθο γύρω από το οινοποιείο μας και το άλλο στις Μυκήνες, κοντά στον περίφημο αρχαιολογικό χώρο και τον τόπο γέννησης της ελληνικής αμπελουργίας πριν από περίπου 4.000 χρόνια.

Και στους δύο αμπελώνες εργαζόμαστε αποκλειστικά βιολογικά, επειδή είμαστε πεπεισμένοι ότι μόνο τα αμπέλια που καλλιεργούνται βιολογικά  παράγουν υγιή σταφύλια, τα οποία αποτελούν τη βάση των ποιοτικών μας κρασιών. Σήμερα θεωρούμε ότι είμαστε ένα από τα κορυφαία βιολογικά οινοποιεία στην Ελλάδα και εξάγουμε το 80% της παραγωγής μας σε όλο τον κόσμο.

Όλα τα κρασιά μας είναι μονοποικιλιακά, διότι με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δείξουμε το πάθος μας για ποιότητα και να δώσουμε σε κάθε ποικιλία την προσοχή που της αξίζει. Όλα τα κρασιά μας έχουν βραβευτεί πολλές φορές σε διεθνείς διαγωνισμούς οίνου, όπως η AWC Vienna και η Millesime Bio.

Τα κρασιά μας

Κατεβάστε τις καρτέλες
των κρασιών μας
σε μορφή αρχειων PDF,
κάνοντας κλικ εδώ…

Οι ποικιλίες μας

Cabernet Sauvignon
Chardonnay
Merlot
Syrah
Viognier
Αγιωργίτικο
Μαλαγουζιά
Ροδίτης

Επισκεψιμότητα

Επισκέψιμο - με ραντεβού
Γευσιγνωσίες
Γευσιγνωσίες από το βαρέλι
Περιήγηση στο οινοποιείο
Περιήγηση στους αμπελώνες
Περιήγηση στο κελάρι
Δυνατότητα γεύματος
Πωλητήριο κρασιών
Κατάλληλο για groups
Κατάλληλο για ΑΜΕΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Θέση Κουτουμάτσα
20100, Κόρινθος

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το οινοποιείο είναι επισκέψιμο για αγορές, γευστικές δοκιμές και ξεναγήσεις κατόπιν συνεννόησης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝA:
2741077108, 6947181973
WEB:
www.giannikoswinery.com
E-MAIL:
info@giannikoswinery.com