Οινοποιείο Μπαραφάκα

Οινοποιείο Μπαραφάκα

– ΝΕΜΕΑ –

barafakaswinery.gr

Το Οινοποιείο Μπαραφάκα είναι ένα οικογενειακό οινοποιείο και δημιούργημα του Χρήστου Μπαραφάκα, οινοποιού τρίτης γενιάς. Το 2002 πραγματοποιείται η πρώτη οινοποίηση, με την πρώτη ύλη να προέρχεται από τα 80 στρέμματα ιδιόκτητου αμπελώνα της οικογένειας, και το 2004 πραγματοποιείται η πρώτη εμφιάλωση.

Σήμερα το Οινοποιείο Μπαραφάκα εμφιαλώνει περί τις 300.000 φιάλες το χρόνο, οι οποίες παράγονται από τα 180 στρέμματα ιδιόκτητου αμπελώνα, και έχει 13 ετικέτες κρασιών (Magic Van λευκό (Μοσχούδι – Chardonnay), Magic Van ερυθρό (Aγιωργίτικο – Merlot) και GEWURZTRAMINER, YFOS, XIΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ CHARDONNAY, SAINT MODESTO, APOCALYPSIS NEMEA, ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΥΘΡΟΣ, 1ος ΆΘΛΟΣ ΝΕΜΕΑ, ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ, ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΕΡΥΘΡΟ, ΦΥΛΑΧΤΟ).

Την προσεχή πενταετία το Οινοποιείο Μπαραφάκα θα οδηγηθεί στην επόμενη φάση της εξελικτικής του πορείας, καθώς θα μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις σε μία νέα ενιαία έκταση 70 στρεμμάτων αμπελώνα, όπου βασικός στόχος είναι η ανάπτυξη του οινοτουρισμού και της ξενάγησης καθώς και της διαμονής στο κτήμα, αξιοποιώντας τους βασικούς πυλώνες των προκατόχων του.

ΠΙΝΔΟΥ 8, ΝΕΜΕΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 27460 22484
FAX : 27460 22484
WEB : www.barafakaswinery.gr
E-MAIL : info@barafakaswinery.gr

Οι ποικιλίες μας
Cabernet Sauvignon
Chardonnay
Gewürztraminer
Grenache Rouge
Syrah
Αγιωργίτικο
Ασύρτικο
Κυδωνίτσα
Μαλαγουζιά
Μαλβάζια
Μοσχοφίλερο

Παροχές
Επισκέψιμο - με ραντεβού
Γευσιγνωσίες
Περιήγηση στο οινοποιείο
Περιήγηση στο κελάρι
Πωλητήριο κρασιών
Κατάλληλο για groups

Επισκεψιμότητα

Δευτέρα-Παρασκευή 9.00-17.00

winelander
winelander
https://nemeawineland.com

We use cookies to give you the best experience.