Οινοποιείο Μπαραφάκα

ΝΕΜΕΑ

Το Οινοποιείο Μπαραφάκα είναι ένα οικογενειακό οινοποιείο και δημιούργημα του Χρήστου Μπαραφάκα, οινοποιού τρίτης γενιάς.

barafakas-2

Το Οινοποιείο Μπαραφάκα είναι ένα οικογενειακό οινοποιείο και δημιούργημα του Χρήστου Μπαραφάκα, οινοποιού τρίτης γενιάς. Το 2002 πραγματοποιείται η πρώτη οινοποίηση, με την πρώτη ύλη να προέρχεται από τα 80 στρέμματα ιδιόκτητου αμπελώνα της οικογένειας, και το 2004 πραγματοποιείται η πρώτη εμφιάλωση.

Σήμερα το Οινοποιείο Μπαραφάκα εμφιαλώνει περί τις 300.000 φιάλες το χρόνο, οι οποίες παράγονται από τα 180 στρέμματα ιδιόκτητου αμπελώνα, και έχει 13 ετικέτες κρασιών (ΙΔΕΑ ΑΣΣΥΡΤΙΚΟ-ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ, YFOS, XIΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ CHARDONNAY, SAINT MODESTO, JACKIE ROSE, ΙΔΕΑ ΝΕΜΕΑ, APOCALYPSIS NEMEA, ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΥΘΡΟΣ, 1ος ΆΘΛΟΣ ΝΕΜΕΑ, ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ, ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΕΡΥΘΡΟ, ΦΥΛΑΧΤΟ).

Την προσεχή πενταετία το Οινοποιείο Μπαραφάκα θα οδηγηθεί στην επόμενη φάση της εξελικτικής του πορείας, καθώς θα μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις σε μία νέα ενιαία έκταση 70 στρεμμάτων αμπελώνα, όπου βασικός στόχος είναι η ανάπτυξη του οινοτουρισμού και της ξενάγησης καθώς και της διαμονής στο κτήμα, αξιοποιώντας τους βασικούς πυλώνες των προκατόχων του.

Τα κρασιά μας

Κατεβάστε τις καρτέλες
των κρασιών μας
σε μορφή αρχειων PDF,
κάνοντας κλικ εδώ…

Οι ποικιλίες μας

Cabernet Sauvignon
Chardonnay
Gewürztraminer
Grenache Rouge
Syrah
Αγιωργίτικο
Ασύρτικο
Κυδωνίτσα
Μαλαγουζιά
Μαλβάζια
Μοσχοφίλερο

Επισκεψιμότητα

Επισκέψιμο - με ραντεβού
Γευσιγνωσίες
Περιήγηση στο οινοποιείο
Περιήγηση στο κελάρι
Πωλητήριο κρασιών
Κατάλληλο για groups

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΠΙΝΔΟΥ 8,
ΝΕΜΕΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα-Παρασκευή
9.00-17.00

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 27460 22484
FAX : 27460 22484
WEB : www.barafakaswinery.gr
E-MAIL : info@barafakaswinery.gr