Οινοποιείο Κ. Ν. Πυργάκη

Οινοποιείο Κ. Ν. Πυργάκη

– ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ –

oinopoiio-pirgaki.gr

Το 1998 ο Κων/νος Ν. Πυργάκης ιδρυτής της οικογενειακής επιχείρησης Οινοποιείο Κων/νου Ν. Πυργάκη παρήγαγε το πρώτο του κρασί από τα δικά της αμπέλια.

Η βιολογική καλλιέργεια των αμπελιών που βρίσκονται στα υψίπεδα του Ασπροκάμπου και η εμφιάλωση των κρασιών σε 36 διαφορετικές συσκευασίες σε συνδυασμό με τον εκσυγχρονισμό του οινοποιείου και του εμφιαλωτηρίου με ανοξείδωτα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας κατέστησαν τα προϊόντα της επιχείρησης ανταγωνιστικά, προσιτά και εξαιρετικά ποιοτικά.

Η ανάπτυξη της επιχείρησης δε θα μπορούσε να μην επηρεάσει τον εκσυγχρονισμό του οινοποιείου. Σύγχρονος εξοπλισμός από εξ ολοκλήρου ανοξείδωτης κατασκευής μηχανήματα πλαισιώνουν την ποιοτική αναβάθμιση του χώρου παράγωγης, παλαίωσης και εμφιάλωσης.

Όλες οι δεξαμενές του οινοποιείου είναι ανοξείδωτες μέσα σε έναν καθαρό και οργανωμένο χώρο.
Η κάβα έχει δεχτεί ολοκαίνουρια δρύινα γαλλικά βαρέλια τα οποία παλαιώνουν τα κρασιά σε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.
Το εμφιαλωτήριο είναι φτιαγμένο με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές εμφιάλωσης οίνου καθώς και με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.
Το κελάρι του Οινοποιείου Κων/νου Ν. Πυργάκη είναι προσεκτικά φτιαγμένο, με γνώμονα την φύλαξη του κρασιού σε ιδανικές συνθήκες φωτός και υγρασίας και φιλοξενεί άριστα τα δρύινα βαρέλια, χαρίζοντας ζωή στο κρασί.

Ασπρόκαμπος 205 00

Τηλ. 2746051360
Web: oinopoiio-pirgaki.gr
E-mail: info@oinopoiio-pirgaki.gr

Οι ποικιλίες μας
Αγιωργίτικο

Παροχές

Επισκεψιμότητα

winelander
winelander
https://nemeawineland.com

We use cookies to give you the best experience.