Kera Neme Wine Habitat

Kera Neme Wine Habitat

– ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ | ΝΕΜΕΑ –

keraneme.gr

Με έμπνευση από τους δρόμους του κρασιού, στην καρδιά της Νεμέας, σας περιμένει ένα ξενοδοχείο που γνωρίζει πως να τιμά την παράδοση της ελληνικής φιλοξενίας και τον τόπο όπου γεννήθηκε. Το Kera Neme δημιουργήθηκε για τους ταξιδιώτες που θέλουν να ανακαλύψουν τις παραδόσεις και την κουλτούρα του τόπου που επισκέπτονται. Με διακόσμηση που φέρνει την ομορφιά της φύσης στο δωμάτιό σας, σύγχρονες ανέσεις, υπηρεσίες που θα σας φέρουν πιο κοντά στην παράδοση και στοιχεία χαλάρωσης και πολυτέλειας που αναζητά κάθε επισκέπτης, η διαμονή σας στο Kera Neme θα σας μείνει αξέχαστη.

Για µας η Κυρά Νεµέα είναι και η µάνα που µας φροντίζει, και η πατρίδα που µας µεγάλωσε και η δασκάλα που µας έµαθε τα µυστικά. Άγρια και τρυφερή µαζί. Την αγαπάµε και γι’αυτό τη φωνάζουµε µε το χαϊδευτικό της.

*Η Νεμέα είναι η αρχόντισσα του ελληνικού κρασιού. Η μεγάλη Κυρία.
*ΚΡΑΣΙ: ΚΕΚΡΑΜΜΕΝΟΣ ΟΙΝΟΣ εκ του ρηματος ΚΕΡΑΝΝΥΜΙ…KERA NEME

Από τη στιγμή που οι επισκέπτες διαβούν το κατώφλι του Kera Neme, θα βιώσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής που θα τους αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Εκτός από τα πανέμορφα και άνετα δωμάτια του ξενοδοχείου, τη διαμονή σας θα συντροφεύσουν γευστικές εμπειρίες και υπηρεσίες που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό επιμελημένο από τη διάσημη breakfast consultant Anna-Maria Barouh, χαλαρώστε στην αυλή μας και επιλέξτε ένα event ελαιογευσίας ή wine tasting που διοργανώνεται στο κελάρι του ξενοδοχείου μας για μία μοναδική εμπειρία γεύσεων.

KERA NEME

Δερβενακίων 14, Νεμέα, 20500
Τηλ: +30 2746024301
WEB: keraneme.gr
E-MAIL: info@keraneme.gr

winelander
winelander
https://nemeawineland.com

We use cookies to give you the best experience.