Δαναός & Αναστάσης

Δαναός & Αναστάσης

– ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-

Εδώ και χρόνια έχει δημιουργήσει τη δική της παράδοση στη Νεμέα με το όνομα ΑΡΓΕΙΑΚΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ, αποτελώντας το βασικό στέκι όσων αγαπούν το καλό οικογενειακό και οικονομικό φαγητό. Χαρακτηριστικό της τα εκλεκτής ποιότητας ντόπια κρέατα, η τέχνη στο ψήσιμο, αλλά και η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, με προϊόντα της ελληνικής φύσης, μαγειρεμένα με οικογενειακή φροντίδα.

Σήμερα η οικογενειακή παράδοση συνεχίζεται και ανανεώνεται με το κατάστημα να μπαίνει σε ένα νέο κύκλο δημιουργίας, με το νέο του όνομα ΔΑΝΑΟΣ & ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ GRILL. Είναι τα ονόματα των παιδιών του ιδρυτή Γιώργου Τόλια που συνεχίζουν να προσφέρουν, με τη ζεστασιά και τη φροντίδα όλης της οικογένειας, εξαιρετική περιποίηση στους ντόπιους, αλλά και στους ξένους επισκέπτες.

Τα κρέατα και τα κοτόπουλα εξακολουθούν να προέρχονται από επιλεγμένες ελληνικές φάρμες. Τα πιάτα ανανεώνονται συνεχώς βασισμένα στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της περιοχής, στα φρέσκα προϊόντα κάθε εποχής και σε εμπνεύσεις που αναδεικνύουν την τοπική κουζίνα κάνοντάς την όλο και πιο ενδιαφέρουσα.

Στα συν, η ενημερωμένη κάβα κρασιών που ταιριάζει στη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική ζώνη της Ελλάδας και προσφέρει θετικές υπηρεσίες στην ανάπτυξη του οινοτουρισμού στην περιοχή, αφού ο επισκέπτης στη Νεμέα, στο ΔΑΝΑΟΣ & ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ GRILL, μπορεί να συνδυάσει το καλό φαγητό και με ένα εξαιρετικό κρασί από τα τοπικά οινοποιεία.

Και επειδή το κρασί ρέει άφθονο στην περιοχή, αλλά και λαμβάνοντας υπ’ όψη και την οικονομική κρίση το ΔΑΝΑΟΣ & ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ GRILL, έχει προχωρήσει και σε μια σημαντική καινοτομία. Επιτρέπει στους πελάτες του να φέρνουν μαζί τους το δικό τους κρασί και να παραγγέλνουν μόνο τα φαγητά. Είναι μια προσφορά απέναντι στο κοινό που στήριξε τη μεγάλη επιτυχία του καταστήματος όλα αυτά τα χρόνια!

Παπακωνσταντίνου 36, Νεμέα 20500
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2746 024124

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα – Κυριακή: 10:00-17:00

winelander
winelander
https://nemeawineland.com

We use cookies to give you the best experience.